top of page

Kuule sisäinen äänesi

Kuuntele jalkapohjillasi

Shamanistiset Ääni-energiahoidot 

Tapaa Mion

Äänellä muuntaja elämän Mysteerin polulla

Ääni, kuten kaikki maailmassa, on värähtelyä ja energian erilaista ilmentymää. Ääni kulkeutuu kuuloluiden välityksellä koko kehoon, solujen resonoidessa kaikkeen. Kehomme ovat tämän maan lapsia ja syvästi yhteydessä kaikkeen värähtelyyn siinä.

Oma matkani shamanismin parissa alkoi ilmentyä lapsena, aistiessani erilaisia maailmoja. Olen syvästi tunteilla eläjä ja päässyt tutustumaan erilaisiin tunteisiin selvätuntoisuuden kautta. 

Minulle usein valehdeltiin, koska aikuiset eivät olleet avoimia ja valmiita kohtaamaan kaikkea rehellisesti, itsessään ja maailmassa. 

Reikin herätettyä tietoisuuteni jälleen auki, kuten se lapsena oli, aloin pitkän prosessin eriyttääkseni kokemuksiani ja mitä maailmassa näen. Tässä minulla on ollut apuna auttajani ja enkelikunta, joka jostain syystä tuli hyvin läheiseksi.

Olen kulkenut pitkän ja vaikean tien vastoin saamaani sisäistä ohjausta, kuunnellessani ulkomaailman vääriä viestintuojia ja parantuessani traumaperäisestä dissosiaatiosta, mitä kukaan ei osannut minulle osoittaa ja sanoittaa.

Toivon voivani välittää sinulle rohkeutta ja vahvuutta kulkea uniikkia polkuasi, täysin auki oman sielusi ohjaukselle ja ylittääksesi haasteet, jotka eteesi nousevat, niin epävarmuuksina, pelkoina, kuin kipuina kehossasi.

Käytän työskentelyssäni apuna rumpua, ääntäni, auttajiani/auttajiamme ja sisäistä näkökykyäni. Joskus myös muita parantaviin tarkoituksiin kehitettyjä soittimia. Näen energioita ja niiden tihentymiä, pyydän ohjausta. Äänellä on uskomaton kyky rentouttaa ja käskeä/pyytää.

Olen käyttänyt sitä itsehoidollisesti kohdistaen äänen kipeisiin alueisiin. Äänellä on uskomattomat mahdollisuudet. Alkuperäiskansat ovat ymmärtäneet äänen parantavat ominaisuudet. Meidän tehtävämme on yhdistyä jälleen tuohon koko ihmiskunnan juuritietoon.

IKIiäänen äärellä-konsertit alkoivat ilmentyä, kun ymmärsin, miten voin käyttää kuvien tuomaa monitasoista informatiivista virtaa yhdessä äänimaailman kanssa luodakseni ymmärrystä isommasta kuvasta maailmassa käynnissä olevasta muutoksesta ja muutoksen tarpeesta, riiston sijaan. 

Kuvien ja äänen avulla näytetään, miten Luonnosta ja luonnontajusta irrallaan oleva ihminen voi tehdä mitä tahansa luonnolle, ymmärtämättä omaa yhteyttään siihen. Samoin kuin, miten yhteyden jälleenrakentava ihminen voi parantaa Luonnon, parantamalla oman luontonsa ja luontoyhteytensä yhteydessä ihmiskunnan syvään tietoon olemassaolonsa tarkoitusperistä ja merkityksellisyydestä Maan päällä.

Meet Amelia
Why Naturopathy

Miksi shamanistiseen äänihoitoon

Se voi auttaa näin

Väsymyksen poistuminen
Lisääntyvä ilo
Keveys
Naisten rytmit, kuukautisongelmien lievitys,
Kehon terveys, luonnolliset rytmit
Stressin lievittyminen
Puhdistuminen

Kokemuksia hoidosta

"Hoito halki vaarojen, tuntureiden ja jänkien. Sain kaukolähetyksenä kokea äänen vapauttavan mahdin, makuullaan reaaliajassa tapahtumalle antautuen. Rummuttaja satojen kilometrien päässä, minä vuoteellani tupani hiljaisuudessa, mutta kaikki kuin läsnä, ääntä myöten. Kolmen vartin päästä havahduin syvästä rentoutuneisuuden tilasta. Kehoni pulppusi iloa, riemu täytti ennen kipua tunteneet niveleni. Kiitos Mion!"
 

— Marja Pessi

Hoidot

Services

Anna itsellesi Pyhä tila ja ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Yhteystiedot

Puhelin
Sähköposti/email
Osoite

+358407772350

Korteniemi 10, 98530 Pyhätunturi

Contact
bottom of page